Bitcoin Trading

Om du vill handla Bitcoin men vill slippa krångel med plånböcker och återförsäljare, kan trading vara någonting för dig. Du kanske tror att värdet på Bitcoin kommer öka men känner att 100 000 kr är lite mycket för en Bitcoin.

Med trading innebär att du lägger pengar i en tro på att priset på Bitcoins kommer stiga eller sjunka. Det finns flera olika plattformar som erbjuder tjänster som denna och det kan vara väldigt lukrativt om du prickar rätt.

Trada Bitcoin med Etoro - Enkel Registrering

En av världens största tradingplattformar

Etoro finns tillgänglig på svenska och passar dig som vill handla alla olika kryptovalutor. Kryptovaluta är en oreglerad investeringsprodukt. Inget EU-investerarskydd. Ditt kapital kan vara i fara.

Trada Bitcoin med Plus500 - CFD Handel

Gör som många andra och registrera dig nu

76.4% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vår absoluta favorit för Bitcoin trading är Etoro. Med en snabb sida och fräsch deisgn är det väldigt enkelt att komma igång och funkar på nästan alla enheter (de har även en app). Dessutom har de en bra lägstanivå samt en testplattform som gör att du kan prova innan du bestämmer dig. Etoro finns i hela världen och är reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Plus500CY Ltd. är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Licens nr. 250/14). Det betyder att du kan vara trygg i var pengarna hamnar.

Bitcoin trading passar perfekt för dig som inte vill lägga allt för stora pengar på Bitcoin direkt utan vill följa kursen först. Om du har några frågor har både Etoro och Plus500 jättebra support-team som kan svara på dina frågor. Lycka till!

Coinbuddy