Bitcoin Trading

Om du vill handla Bitcoin men vill slippa krångel med plånböcker och återförsäljare, kan trading vara någonting för dig. Du kanske tror att värdet på Bitcoin kommer öka men känner att 100 000 kr är lite mycket för en Bitcoin.

Med trading innebär att du lägger pengar i en tro på att priset på Bitcoins kommer stiga eller sjunka. Det finns flera olika aktörer som erbjuder tjänster som denna och det kan vara väldigt lukrativt om du prickar rätt.

Trada Bitcoin med Plus500

Gör som många andra och registrera dig nu

Plus500 finns tillgänglig på svenska och passar dig som vill handla Bitcoin men vill slippa det tekniska i att äga BTC.

Vår absoluta favorit för Bitcoin trading är Plus500. Trots den något ”gammalmodige” designen är det väldigt enkelt att använda och funkar på nästan alla enheter (de har en app). Dessutom har de en bra lägstanivå (1000 kr) samt en testplattform som gör att du kan prova innan du bestämmer dig.

Plus500CY Ltd. är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Licens nr. 250/14). Det betyder att du kan vara trygg i var pengarna hamnar. Det måste dock understrykas att det är CFD-trading vilket innebär att ditt kapital är i riskzonen.

Bitcoin trading passar perfekt för dig som inte vill lägga allt för stora pengar på Bitcoin direkt utan vill följa kursen först. Om du har några frågor har Plus500 ett jättebra support-team och kan svara på dina frågor. Lycka till!